Om Aage

1 November 2018

Et stort tillykke til mig selv.
I dag er det 30 år siden jeg begyndte at pudse vinduer. Jeg elsker stadigvæk jobbet og mødet med alle kunderne. Jeg har fået lov til at få indblik i mange liv på godt og ondt. Utrolige smukke steder jeg har set gennem mine år. En rejse jeg bestemt ikke havde forstillet mig for 30 siden. Tak til alle mine kunder uden jeres støtte og troen på mig var denne dag ikke mulig.
Tak for opbakningen og forståelsen under mine sygedomsperioder.
TAK


Aages Vinduespolering er et firma med mange års erfaring. Navnet Aages Vinduespolering kommer af mit navn Sven Aage Rose. Min tid som vinduespolerer startede i 1988, da jeg blev ansat i et gammelt vinduespudser-firma, som var grundlagt i 1937. Her fik jeg en grundig oplæring i vinduespolerings-teknikker helt fra bunden af. Et par år efter, i 1990, valgte min bror og jeg at starte vores eget vinduespudser-firma på Amager i København hvor vi boede og er opvoksede. Det drev vi sammen indtil 1995, hvor vi blev enige om at oprette hvert vores firma. Resultatet af dette blev Aages Vinduespolering, som jeg selv driver i dag.

I 2001 flyttede jeg fra Islands Brygge i København til Ølstykke i Nordsjælland og udvidede derved mit område yderligere. I 2006 dækkede jeg godt og vel 100 byer på Sjælland med hjælp fra gode kollegaer da det samtidig var her jeg blev syg og fik konstateret Sclerose. Det næste år gik med at komme på benene igen og finde ud af hvor meget jeg var i stand til at arbejde. Resultatet blev at jeg solgte størstedelen af mit firma fra til mine kollegaer. Jeg forsatte med at pudse i Ølstykke og omegn. I starten af 2012 udvidede jeg mit område til også at dække Roskilde kommune.

I september 2012 åbnede jeg op for min webshop, hvor jeg solgte, min opfindelse AAGES KVIK-STRAMMER, som kan bruges til at holde stiger, kajakker og andet stykgods fast på taget af bilen, samt andre stigeholder-løsninger mm. fra THULE og RHINO.

I forår/sommer 2013 skiftede jeg postnummeret ud til 4000 Roskilde, hvor jeg kører ud fra i dag.

I starten af 2016 blev jeg ramt af 2 attakker (som der hedder når Sclerosen er aktiv) med 2 måneders mellemrum. Det sidste gjorde mig lam i venstre side. Jeg vidste ikke hvad det ville betyde for min fremtid og om jeg ville kunne arbejde igen. Jeg gik i gang med genoptræning som var en sej og uoverskuelig periode. Var ubeskrivelig træt og der var langt imellem fremskridtene. Frem til slutningen af 2016 var jeg mere eller mindre indstillet på at jeg nok ikke kom tilbage som vinduespudser igen. Primo 2017 begyndte min træning og kostomlægning af give resultater. De fleste muskler og hjerneceller havde jeg fået forbindelse til og min krop føltes nogenlunde hel igen men stadigvæk lang fra som før attakket. I april 2017 var jeg ude at pudse den første kunde i mere end 1 år. Jeg gennemførte denne ene pudsning, men den tog meget længere tid og krævede alle mine kræfter. Dog følte jeg at jeg var på rette vej og at der var en chance for at jeg kunne komme tilbage til mit arbejde som jeg holder utroligt meget af. Her 2,5 år efter går det fint så længe jeg passer min træning, kost og søvn da jeg ellers mister flere af mine funktioner igen.

Et af mine andre mål var at komme til at løbe igen. Jeg fandt en fysioterapeut som havde et løbebånd (AlterG), hvor jeg kan blive gjort vægtløs og der ved bedre træne mine muskler op fra bunden uden at de bliver overbelastede. På bare 2,5 måned fik jeg trænet mig op til at kunne gennemføre 10 km løb Royal Run arrangeret af Kronprinsen Fredrik i maj 2018. Det var en sejr at løbe over målstregen.

Har du spørgsmål til Aages Vinduespolering, så kontakt mig endelig på +45 40 61 62 63