Kompetent og kvalitetsbevidst vinduespudser i Roskilde

Er du træt af selv at pudse dine vinduer? Så få en professionel til at gøre arbejdet for dig! Hos Aages Vinduespolering har vi over 29 års erfaring med pudsning af vinduer. Vi er fleksible og servicemindede, ligesom vi altid stiller store krav til det resultat, vi leverer til dig som kunde. Spar dig selv for en masse besvær med en fast aftale hos os – det garanterer vi, at du ikke vil fortryde.

Vi kører i store dele af Midt- og Nordsjælland, så hvis du eksempelvis er på udkig efter en dygtig vinduespudser i Roskilde, rykker vi gerne ud og hjælper til!

Få en fast aftale på vinduespolering i Roskilde

Både regn, blæst, sne og sol kan tage skylden for beskidte vinduer, og ofte kan man føle, at man ikke kan lave andet end at pudse og polere. Hvis du hører til blandt dem, som sætter pris på altid at have rene vinduer, er en fast aftale hos os en rigtig god ide. Her kommer vi på faste dage – med fastlagte intervaller mellem besøgene. På den måde kan du hele tiden være sikker på, at dine vinduer er en ren fornøjelse at kigge ud af.
Endelig kan du også blot ringe til os på +45 40 61 62 63, hvis du synes, dine vinduer trænger til en kærlig hånd.

Komplet vinduespolering

Vi er hos vores kunder kendte for vores gode og professionelle service. Som erfaren vinduespudser i Roskilde kan vi både hjælpe dig med polering af vinduerne udendørs samt pudsning af vinduer indendørs.

Vinduespudser og vinduespolering i Roskilde? Ring på +45 40 61 62 63 for et godt tilbud.
Husk! Vi sender regningen gratis via mail, PBS eller MobilePay.

Vidste du, at SKAT yder fradrag for vinduespudsning

Få pudset vinduer og få penge tilbage i skat! Med håndværkerfradraget kan du få fradrag for dine udgifter til vinduespudsning ude og inde.
Læs om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside