Erfaren vinduespudser i Stenløse og omegn

Vejr og vind kan hurtigt gøre din vinduer beskidte – og særligt i sollys bliver det tydeligt, hvor meget vinduerne egentlig trænger til vinduespuds og polering. Hos Aages Vinduespolering har vi over 29 års erfaring med polering af vinduer, så du kan være sikkert på et helt perfekt resultat, hver gang du bestiller en vinduespudsning hos os. Vi bruger naturligvis det bedste udstyr til professionel vinduespudsning.

Vi klarer alt i forbindelse med vinduespudsning – vinduespudser i Stenløse

Har du brug for en vinduespudser i Ølstykke eller Stenløse? Hos Aages Vinduespolering klarer vi opgaven nemt og hurtigt. Vi kan stå for pudsning og polering ude som inde. Når vi er færdige, sørger vi selvfølgelig for at rydde ordentlig op efter os og tørre overskydende vand op.

Vores mange års erfaring er din sikkerhed for et perfekt resultat, som efter vores standarder er lig med helt blanke flader uden striber.

Professionel vinduespudser i Stenløse og Ølstykke – få en fast aftale

Kunne det ikke være rart at bruge tiden på andet end at pudse og polere vinduer i en travl hverdag? Lad os stå for opgaven og nyd i stedet, at du altid kommer hjem til flotte og rene vinduer. Vores løsninger er fleksible og passer perfekt ind i den travle hverdag. Hos os kan du nemlig både få en fast aftale, hvor vi kommer fast inden for bestemte tidsintervaller. Endelig kan du også blot ringe til os, når du synes, at dine vinduer trænger – vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ventetid i travle perioder, hvis du har et specifikt ønske til tidspunkt.

Skal vi klare vinduespudsningen for dig? Så giv os et kald på +45 40 61 62 63 eller udfyld kontaktformularen her.
Vi er din troværdige vinduespudser i Stenløse og omegn.

Husk, at du kan få skattefradrag for vinduespudsning

Gem kvitteringen fra Aages og få penge tilbage i skat! Med håndværkerfradraget kan du få fradrag for dine udgifter til vinduespudsning.
Læs mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside